Overslaan naar inhoud Naar voettekst

Revolutie in zonnewarmteproductie - Suncom in Trouw (NL)

NaSuncom's eerste persbericht begin oktober is er een golf van aandacht geweest van prominente nieuwsmedia, waaruit blijkt dat er een verhoogde interesse is voor onze innovatieve technologische inspanningen.

Zonnewarmte benutten: Van woestijnen tot Brabantse boerderijen

Op 27 december wijdde het gerenommeerde dagblad Trouw een hoofdartikel aan Suncom. De kop, "Zonnewarmte benutten: Van woestijnen tot Brabantse boerderijen" vat de essentie van onze missie samen - geografische grenzen overbruggen om een revolutie teweeg te brengen in energiewinning.

In dit hoofdartikel gaat Trouw welsprekend in op de transformerende kracht van Suncoms doorbraak. Het verhaal benadrukt hoe wat we bereiken in woestijnomgevingen naadloos kan overgaan in het creëren van een nieuw tijdperk van landbouwproductiviteit in Brabant. De fusie van thermische zonne-energie en agrarische vooruitgang schetst een beeld van innovatie die beperkingen overstijgt.

Volg de onderstaande link voor het volledige verhaal. Ga mee op een reis naar het rijk van onbegrensde mogelijkheden terwijl we de manier waarop energie wordt gewonnen en gedistribueerd herdefiniëren.

De doorbraak van Suncom richt zich op de energiebehoeften van sectoren die afhankelijk zijn van warmte-intensieve processen en biedt een oplossing voor grotere bedrijven die worstelen met de overgang van fossiele brandstoffen door alleen gebruik te maken van warmtepompen.