Overslaan naar inhoud Naar voettekst

Suncom Energy - Duurzaam Ondernemen (NL)

QWezijn verheugd over een artikel over Suncom Energy op het Nederlandse ondernemersplatform Duurzaam Ondernemen. Deze erkenning benadrukt onze toewijding aan het revolutioneren van het energielandschap door middel van baanbrekende zonne-energietechnologie.

Baanbrekend zonne-efficiëntie op kleinere schaal

Het artikel roemt Suncoms doorbraak in het toegankelijk maken van de CSP-technologie (Concentrated Solar Power), die drie keer zo efficiënt is als traditionele zonnecellen, voor kleinschaligere toepassingen. Onze parabolische spiegels, die slechts twee meter breed zijn, maken dezelfde hoge temperaturen mogelijk die nodig zijn voor een breed scala aan warmtetoepassingen en elektriciteitsopwekking. Deze ontwikkeling naar kleinere installaties vermindert de financiële lasten aanzienlijk en vergroot de levensvatbaarheid van CSP in diverse markten.

De combinatie van deze zeer efficiënte manier om zonne-energie op te wekken met kennis van de energiehandel en het weer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Northpool ziet de investering in Suncom dan ook als een ideale stap naar een groenere toekomst.

Lees het volledige artikel over Duurzaam Ondernemen en ontdek hoe Suncom's innovatieve technologie de kracht van de zon benut om betaalbare en duurzame oplossingen voor warmte en elektriciteit te bieden. Drijf samen met ons de toekomst van duurzame energie.