Overslaan naar inhoud Naar voettekst

ISPT Conferentie 2022 samenvatting

Op dinsdag 8 november werd een belangrijke mijlpaal bereikt toen Suncom zich aansloot bij de rijen van vooraanstaande deelnemers aan de jaarlijkse ISPT (Institute for Sustainable Process Technology) conferentie in Amersfoort. Het evenement bleek een dynamisch forum te zijn dat inzichtelijke dialogen en levendige debatten stimuleerde over duurzame technologische oplossingen die de potentie hebben om industrieën ten goede te veranderen.

Spotlight-moment: finalist bij de Industry Innovators Award

Te midden van deze bijeenkomst van innovatieliefhebbers werd Suncom geselecteerd als een van de finalisten voor een felbegeerde onderscheiding - de Industry Innovators Award. Samen met collega-startups Alucha Works en Energy21 presenteerde Suncom haar baanbrekende visie aan een kritische jury. Het hoogtepunt van het evenement was de pitch van Suncom, met welsprekendheid gepresenteerd door onze gewaardeerde oprichter en CEO, Henk Arntz. Het resultaat was een doorslaand succes, want zowel de gerenommeerde jury als het enthousiaste publiek erkenden de waarde van Suncoms transformatieve technologie.

Deze opmerkelijke prestatie weerspiegelt niet alleen Suncom's toewijding aan duurzame vooruitgang, maar onderstreept ook het potentieel van onze innovatieve aanpak om een revolutie teweeg te brengen in de energiedynamiek. Onze grote dank gaat uit naar ISPT voor het faciliteren van dit gedenkwaardige platform. We spreken onze oprechte waardering uit voor de jury en de aanwezigen voor het omarmen van Suncoms visie en het naar nieuwe hoogten stuwen ervan. Nu we dit hoofdstuk afsluiten, kijken we reikhalzend uit naar onze deelname aan de ISPT Conferentie in het komende jaar, om het momentum van duurzame innovatie verder te stimuleren.